WelkomWie ben ik ?Wat is Reiki ?Reikibehandeling Reiki 1Reiki 2Reiki activiteitenContactLinksKi TrainingKinderen en Reiki
Kinderen en Reiki
Hoi! Leuk dat je er bent. Ik heb deze pagina speciaal geschreven voor jou en ik hoop dat je na het lezen wat meer begrijpt wat Reiki is, voor jou kan doen én wat jij met Reiki kunt doen! 

Reiki is energie. Je zou dat kunnen vergelijkem met de stroom voor een lamp. Je hebt stroom nodig om de lamp te laten branden...zonder stroom doet het lampje het niet. Reiki is eigenlijk ook een soort stroom maar dan voor jouw lichaam en net als bij de lamp zeg ik ook wel eens...Reiki laat jouw lichtje weer branden!

Reiki betekent (met moeilijke woorden) Universele levensenergie.
Universele = Rei en levensenergie= Ki

Sommige mensen zeggen Reiki komt van God, de andere zegt het komt uit heelal of kosmos en weer een ander noemt het de hemel. 
Ik zeg altijd het komt uit het universum, van boven mijn hoofd. Het plekje waar Reiki bij je naar binnen komt heet je kruin. Het stroom dan door je lichaam heen en kan langs je handen (en voeten) weer naar buiten stromen. Je hoeft hier helemaal niets voor te doen, gaat helemaal vanzelf. En weet je wat nou zo fijn is...als Reiki door je heen stroom maakt het ook je lichaam van binnen schoon. 


WelkomWie ben ik ?Wat is Reiki ?Reikibehandeling Reiki 1Reiki 2Reiki activiteitenContactLinksKi TrainingKinderen en Reiki