WelkomWie ben ik ?Wat is Reiki ?Reikibehandeling Reiki 1Reiki 2Reiki activiteitenContactLinksKi TrainingKinderen en Reiki
Wie ben ik ?

 

Mijn naam is Tamara Kothuis. Ik ben getrouwd met Mike en samen hebben we 3 kinderen gekregen.
Voordat Reiki in mijn leven kwam was ik iemand die
 nooit de controle losliet,10 dingen te gelijk deed, onrustig sliep en altijd druk  ... 


Vanaf het moment dat ik de eerste graad Reiki heb gedaan (in november 2004) heb ik mijzelf dagelijks Reikibehandelingen gegeven. Daardoor ging ik mij meer ontspannen, sliep ik veel beter en werd ik rustiger. 
Ik vond deze veranderingen fijn. 
Ik kreeg behoefte aan verdieping, wilde verder met Reiki.

 In 2005 ben ik verder gegaan met de tweede graad Reiki. Zo heb ik ervaringen uit het verleden een plek gegeven. Werd ik meer bewust van mijn eigen doen en laten. Ook besefte ik dat ik altijd een keus heb om dingen te veranderen, anders te doen. Reiki heeft mijn leven op zo veel manieren positief veranderd. Dat maakte dat ik heel graag zelf met Reiki zou mogen werken. Dat is mijn hartewens!

Mensen Reiki laten ontdekken, Reiki doorgeven, Reiki leren.

Begin februari 2007 ben ik begonnen aan de opleiding voor Reikimaster. Samen met mijn opleidende Reikimaster Lia van 't Veen - Koek ben ik "op reis" gegaan. Ik heb een intense, bijzondere en leerzame weg bewandeld. De opleiding heb ik na ruim 3 jaar afgerond en heb ik op 8 juni 2010 de inwijding tot Reikimaster ontvangen. Daardoor is mijn hartewens waarheid geworden. Ik  geef nu zelf Reikicursussen en kan zo iedereen Reiki leren in de traditie Usui Shiki Ryoho. Dankbaar, trots en super gelukkig dat ik het geschenk van Reiki door mag geven, ga ik nu verder met mijn reis en hoop van harte dat ik je een keer mag ontmoeten!

Warme groetjes Tamara Kothuis, Reikimaster Usui Shiki Ryoho

Als je de wens hebt om Reiki te leren in de traditie van dr. Mikao Usui, ga dan af op je gevoel bij de keuze van je Reikimaster.
Wil je weten of hij/zij les geeft op de traditionele wijze, moet de lijn terug te voeren zijn naar dr. Mikao Usui.
(we noemen dit ook wel de spirituele stamboom)
Ik ben opgeleid in de lijn: dr. Usui, dr. Hayashi, mevr. Takata, Paul Mitchell, Rosalinde Seelig, door Lia van 't Veen - Koek.

 

 

WelkomWie ben ik ?Wat is Reiki ?Reikibehandeling Reiki 1Reiki 2Reiki activiteitenContactLinksKi TrainingKinderen en Reiki